Over Ons

Welkom bij jack & Wijnberg Mondzorg Ulft! Wij zijn een vriendelijke en moderne tandartspraktijk die zich richt op het bieden van hoogwaardige tandheelkundige zorg aan al onze patiënten. Ons ervaren team van tandheelkundige professionals staat altijd voor u klaar om u te voorzien van persoonlijke en deskundige zorg, waarbij uw comfort en tevredenheid onze hoogste prioriteit hebben.

Bij Tandartspraktijk Ulft werken we met de nieuwste technologieën en behandelingen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke zorg krijgt. Of u nu komt voor een routinematige controle of een meer complexe behandeling, ons team zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw bezoek aan onze praktijk zo comfortabel en stressvrij mogelijk verloopt.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze moderne en gastvrije praktijk en u te helpen een gezonde, stralende glimlach te bereiken. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of een afspraak wilt maken bij  de tandarts in Ulft.

Modernste technieken

Wij houden ons op hooge van de meest moderne oplossingen.

Innovatieve apparatuur

Wij zijn toekomstgericht en blijven ons verdiepen in prettigere of betere oplossingen voor bestaande problemen.

Wij blijven bij de les

Zo zijn wij BIG regegisteerd, aangesloten bij de KNMT klachtenregeling en scholen wij ons voortdurend bij.

KRT kwaliteisregister tandartsen  Ulft tandarts

Tandheelkundige zorg voor het hele gezin

Zorg voor het hele gezin, van jong tot oud. Ons team van professionals richt zich op preventie, behandeling en onderhoud van uw mondgezondheid. Bij ons kunt u terecht voor reguliere controles, tandreiniging , esthetische en uitgebreidere behandelingen.

N

Volwassenen zorg

N

Jeugdzorg

N

Uitgebreidere behandelingen

 Wij verlenen complete tandheelkunde

Samen hebben wij meer dan 35 jaar aan ervaring in huis.  Ook voor mooie esthetische oplossingen, kroon en brugwerk en wortelkanaalbehandelingen kunnen wij u goed helpen. Dit doen wij samen met onze mondhygienistes en preventie assistentes. Zodat ook uw tandvlees gezond  blijft (of word).

En verder werken wij samen met een aantal specialisten waar dat het eindresultaat ten goede komt.

U kunt bij ons onder andere terecht voor gewone tandzorg, esthetiek,  wortelkanaalbehandelingen, kroon en brugwerk , mondhygienist, kunstgebit ( volledige prothese ) . Alles voor mooie tanden en gezonde tanden.  Voor implantaten werken wij samen met een specialist.

Genoeg te vinden om een mooie en gezonde mond te houden of te krijgen!

Verder zijn wij zeer goed bereikbaar wanneer u een tandarts zoekt in Ulft maar zeker ook als u uit Silvolde komt. Of u een tandarts in Terborg  zoekt of uit Doetinchem komt dan kunt u makkelijk bij ons terecht .  Centraal in de oude ijsselstreek.